خوراکی های موثر برای کاهش سطح قند خون

دیابت یا بیماری قند، اختلال سوخت و سازی (متابولیک) در بدن است. در این بیماری توانایی تولید هورمون انسولین در بدن از بین می‌ رود یا بدن در برابر انسولین مقاوم شده و بنابراین انسولین تولیدی نمی‌ تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد. نقش اصلی انسولین پایین آوردن قندخون توسط سازوکارهای مختلف است.


دکتر علیرضا عباسیان در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: فواید مصرف این میوه ها و گیاهان به معنی درمان دیابت نیست. اثرات مفید این محصولات به اثبات رسیده و در کتاب های گیاه شناسی نوین هم به آنها پرداخته شده است.


عباسیان مصرف زیتون برای دیابتی ها را مفید دانست و اظهار کرد: مصرف این میوه می تواند سبب کاهش بیماری دیابت شود. هرچند هویج قدری فند دارد اما مصرف آن به خصوص به صورت خام در پایین آمدن قندخون موثر است.


این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف برگ های خشک گزنه مانند نعنا در ماست یا دم کرده این گیاه هم می تواند کمک موثری در کاهش دیابت داشته باشد.


وی گفت: مصرف جو به شکل نان یا سوپ و همچنین مصرف نان سوبس دار هم موثر است. 


عباسیان برلزوم مصرف گیاهان دارویی و داروهایی گیاهی با تجویز پزشک تاکید و به مردم توصیه کرد از مصرف خودسرانه آنها به شدت خودداری کنند. اگر کسی تمایل به استفاده این محصولات دارد باید به تدریج آنها را مصرف کند و از استفاده حجم زیاد آن خودداری کند.

فایل های پیوست
نظرات

ثبت نظرات کاربران

نظر خود را وارد نمایید
* موارد ستاره دار الزامی است