نکاتی درباره مصرف زولبیا و بامیه

خبرگزاری تسنیم؛ حسین رضایی زاده درباره زولبیا و بامیه عنوان کرد: زولبیا و بامیه جزو شیرینی‌ها است مشروط به اینکه فرد دریافت بیش از حد روزانه قند و شکر نداشته باشد یعنی همراه چای تا حدی می‌تواند در حد محدود این شیرینی را مصرف کند البته به شرط اینکه با روغن خوب تهیه شده باشد، یعنی نه روغن‌های سرخ کردنی که مکرر زولبیا و بامیه با آن سرخ می‌شود که قطعاً می‌تواند عوارض و مشکلاتی ایجاد کند و به هر حال پیش زمینه‌های ایجاد سرطان را داشته باشد.

 
زولبیا بامیه خانگی بهترین شیرینی برای سالمندان
 
این متخصص طب سنتی افزود: زولبیا و بامیه اگر با روغن خوب به مدت کافی تفت داده شده باشد و از آرد خوب در آن استفاده شده باشد و فرد دریافت بیش از حد کالری از طریق قند و شکر مستقیم نداشته باشد, شیرینی بسیار خوبی است.
 
دكتر رضایی زاده ادامه داد: زولبیا و بامیه در طب سنتی برای سالمندان توصیه شده است البته به شرط آنکه با روغن خوب و مواد اولیه مناسب تهیه شده باشد البته زولبیا و بامیه خانگی برای افراد مناسب است.
 
وی اضافه کرد: اگر افراد خیلی علاقه و همچنین وقت دارند می‌توانند خودشان در منزل این شیرینی را تهیه کنند, هم سرگرمی خوبی است و هم قطعاً تأثیر و لذت آن غذا را خیلی بیشتر می‌چشند.
 
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: اگر قرار است زولبیا و بامیه را با حجم زیاد استفاده کنیم و به عنوان یک وعده غذا باشد اشکالی ندارد ولی اگر قرار باشد همراه با افطار یا سحری حجم زیادی زولبیا و بامیه که سرشار از کربوهیدرات, چربی و قند است وارد بدن شود, به بدن ضرر وارد می‌کند و نخستین عارضه آن هم چاقی و مشکلات خونی و عروقی است که برای فرد ایجاد می‌شود.

فایل های پیوست
نظرات

ثبت نظرات کاربران

نظر خود را وارد نمایید
* موارد ستاره دار الزامی است