بیماری هایی که با مصرف" قارچ" ایجاد می‌شود
بیماری هایی که با مصرف

دکتر سمیه ذاکری درباره برخی عوارض مصرف قارچ اظهار کرد: "قارچ"  به‌اسم فُطر در کتب طب ایرانی دارای طبیعت سرد و تر است, مصرف مداوم آن موجب نازایی و بیماری‌های سرد و تر مانند سکته و فلج می‌شود؛ بهتر است کمتر مصرف  شده و هنگام پختن آن، افزودن پونه، شوید و روغن زیتون به کاهش ضرر آن کمک می‌کند.
 
وی افزود: "قارچ" تولید‌کننده خون غلیظ و "عَفِن" است یعنی عفونت‌پذیری خون حاصل از قارچ بالاست؛ بچه‌هایی که سرما می‌خورند اگر به آنها سوپ حاوی قارچ داده شود, مدت عفونت و بیماری طولانی‌تر خواهد شد.
 
این دانشجوی دکترای تخصصی طب ایرانی تصریح کرد: "قارچ" نفّاخ و دیر‌هضم بوده و برای معده‌های ضعیف، مضر است؛ مصرف "قارچ" کولیت و قولنج روده‌ای را بروز می‌دهد, خصوصاً خوردنش با تخم‌مرغ و گوشت مضر‌تر است و از همه بدتر اینکه بعد از خوردن آن، آب سرد مصرف شود.
 
ذاکری خاطرنشان کرد: "قارچ" قاطع نسل است؛ این جمله در کتاب مخزن‌الادویه حکیم عقیلی خراسانی از حکما و اطبای برجسته طب سنتی ایرانی به‌صراحت بیان شده است؛ افرادی که مشکل ناباروری دارند, دقت‌ کنند "قارچ" باید کاملاً از سبد غذایی آنها حذف شود.
 
وی یادآور شد: "قارچ" بیشتر مصارف موضعی به‌عنوان ضماد و... را دارد و اصلاً ماده خوراکی نیست که متأسفانه امروزه خیلی باب شده و خصوصاً در افراد مبتلا به کبد چرب به‌دلیل غلظتی که در خون ایجاد می‌کند، بسیار مضر است.

فایل های پیوست
نظرات

ثبت نظرات کاربران

نظر خود را وارد نمایید
* موارد ستاره دار الزامی است