ترش کردن را چگونه کنترل کنیم؟

باید توجه داشته باشید که این حالت ها نشانه شلی یا بی کفایتی دریچه ایست که مری را به معده متصل می‌کند.

 
چه اتفاقی می افتد که در برخی از افراد با خوردن بعضی غذاها این دریچه بی کفایت می شود؟
 
وقتی رطوبت این دریچه از حالت عادی آن بیشتر شود شلی و بی کفایتی رخ داده فرد دچار مشکل می‌شود.
اگر بیش از هفت سال از شروع این مشکل در شما می گذرد باید با یک متخصص گوارش هم مشورت کنید چرا که گاهی درمان تغییرات بافتی انتهای مری در اثر اسید معده ارزش پیشگیری از رخداد مشکلات بزرگ تر را دارند.
 
اولین کار اصلاح برنامه غذایی است.
 
غذاهایی که خمیری هستند مانند ماکارونی، لازانیا، نودل، آش رشته و پیتزا را از رژیم غذاییتان حذف بفرمایید.
 
همراه غذا آب و نوشیدنی مانند دوغ میل نفرمایید و تا جایی که امکان دارد به جز چند عدد زیتون و چند برگ ریحان چیز دیگری همراه غذا میل نکنید.
از خوردن ماست، ترشی و سالاد شیرازی نیز با غذا خودداری کنید.
 
پس از غذا تکه ای از میوه مربای به که شیرابه آن را گرفته اید بجوید.
روزی دو بار به مدت دو هفته، زیر جناغ سینه، دایره ای به قطر 5 سانتیمتر را با روغن مصطکی به ملایمت ماساژ دهید.
 
 دکتر الهام اختری (متخصص طب ایرانی) 

فایل های پیوست
نظرات

ثبت نظرات کاربران

نظر خود را وارد نمایید
* موارد ستاره دار الزامی است