توت سفید؛ قائم مقام انجیر

توت سفید

 

توت سفید ، شیرین و دارای مزاج گرم و تر است.

 توت سفید یا شیرین قائم مقام انجیر است یعنی خواص آن (مخصوصا پخته و آماده کردن اخلاط در بدن) خیلی شبیه انجیر می‌باشد.

 غذاییت توت هم مانند انجیر زیاد بوده و می‌تواند بعنوان یک وعده غذایی توصیه و مصرف شود.

 توت رطوبت بسیار خوبی را به بدن ومخصوصا مغز می‌رساند و این میزان رطوبت برای مغز بسیار مفید است.

 توت موافق ریه است و برای خشکی صدا و خس خس سینه مفید است.

توت ملین بوده و برای رفع یبوست مناسب است و خصوصا در فصل بهار که لینت مزاج اهمیت بیشتری دارد مصرف آن توصیه می‌شود.

 توت مدر بوده و ادرار را زیاد می‌کند.

 توت سفيد باعث باز شدن انسدادهای مجاری کبد و صفرا شده و بخصوص برای طحال که سرد و خشک است بسیار مناسب است.

 مصرف توت سفيد  به کسانی که احساس درد زیر دنده چپ دارند(که ممکن است ناشی از التهاب طحال باشد) توصیه می شود.

 خوردن توت برای بچه هایی که وزن نمی‌گیرند و اشتهای زیادی ندارند، خوب و چاق کننده  و برای آنها خیلی مناسب است.

 توت مقوی بدن بوده و برای کلیه ها و چربی دور کلیه مناسب است.

وت سفيد قابلیت هضم بسیار خوبی دارد و برای اطفال و افراد مسن یا افرادی که حجم معده آنها کم است،غذای مناسبی است.

 خوردن توت برای کسانیکه دچار اختلال هضم هستند مثل افرادی که غذا در معده‌ آنها زیاد می‌ماند مناسب نیست.

 در صورت ایجاد نفخ مختصر در اثر خوردن‌ توت، از مصلح آن یعنی سکنجبین استفاده شود که البته باید بعد از خوردن توت میل شود.

 توت به عنوان میان وعده و یا يكي دو ساعت قبل از غذا مصرف شود وهمراه غذا از مصرف آن اجتناب نمود.

 رب این میوه نظیر رب سیب و سایرمیوه‌ها(بصورتی که آب آن گرفته شده و روی حرارت غیرمستقیم قرار داده شده تا آب آن گرفته شده و غلیظ شود) بسیار مقوی بوده و برای حلق مفید است.

فایل های پیوست
نظرات

ثبت نظرات کاربران

نظر خود را وارد نمایید
* موارد ستاره دار الزامی است