تدابیر تندرستی در فصل پاییز در یک نگاه

یک متخصص طب سنتی تدابیر تندرستی در فصل پاییز در یک نگاه را تشریح کرد.

به گزارش تسنیم, ناصر رضایی پور درباره تدابیر تندرستی در پاییز اظهار داشت: پاییز از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعت سرد و خشک است.
به گفته وی در فصل پایز پرهیز از گوشت گاو، فست‌فودها، ادویه تندوتیز، ترشی‌ها، بادمجان، عدس، پنیر شور، لبنیات ترش، رُب و سس‌ها، چای پررنگ، شوری‌ها، قهوه، نسکافه، کاکائو و... بسیار اهمیت دارد.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: در فصل پاییز مصرف خوردنی‌های گرم و تر مانند مرغ‌های درشت، تخم‌مرغ عسلی، شیرینی‌های طبیعی از شکر و بادام و پسته، مغزها، انجیر، کشمش و مویز، شیره انگور، زیتون، به، سیب، انار، انگور، خربزه، گلابی،‌ سبزی خوردن، شلغم، خاکشی و... بسیار مفید است.
رضایی پور افزود: پرهیز از نوشیدن آب بسیارسرد و دوری از سرمای بامداد, شب و گرمای میانه‌ روز همچنین استفاده معقول از غذاهای مقوی سنگین مانند هلیم، آش‌ها، آبگوشت‌ها، کله‌پاچه و... برای قوی‌شدن دستگاه گوارش در فصول سرد سال می‌تواند مفید باشد.
وی اضافه کرد: کاهش فعالیت جنسی, پوشاندن سر در زمان خواب و پرهیز از خواب روز، خواب با معده پر، خوابیدن در مکان‌های سرد و مرطوب، زیادخوابیدن و زیاد بیداری‌کشیدن و دوری‌جستن از خشم، اضطراب و اندوه و پرداختن در حد اعتدال، به شادی و سرور و امید بسیار در فصل پاییز اهمیت دارد.
این متخصص طب سنتی بیان داشت: پرهیز از انواع خون‌گیری از جمله فصد و حجامت، مگر به تشخیص پزشک متخصص همچنین بوئیدن عطرها و گل‌های خوش‌بوی ملایم و مناسب مزاج بسیار مفید است.
رضایی پور خاطرنشان کرد:حمام یک‌روز درمیان با آب نیم‌گرم و چرب‌کردن بدن با روغن بادام یا بنفشه بادام و ورزش معتدل در پاییز بسیار به حفظ سلامت کمک می‌کند.

فایل های پیوست
نظرات

ثبت نظرات کاربران

نظر خود را وارد نمایید
* موارد ستاره دار الزامی است